Shoppen

Winkelen in Mechelen doe je naar hartenlust in de driehoek Bruul, IJzerenleen/Guldenstraat en Onze-Lieve-Vrouwestraat. Deze en andere straten vormen een gezellige lus waar het aangenaam vertoeven is doordat een deel van de straten autoluw is.

Shopping Shuttle Mechelen

Elke zaterdag (10-19u) en koopzondag (11-19u) voeren de minibusjes je gratis tot het centrum en terug naar de randparkings Douaneplein en P&R Nekker.

NIEUW Vanaf 28/04 vertrekt de Shopping Shuttle een uurtje vroeger, nl. om 9u ipv 10u.

De minibussen rijden rechtstreeks van Douaneplein en P&R Nekker via de Veemarkt naar de Grote Markt. De volledige route van de Shopping Shuttle vind je hier.

Mechelen is makkelijk bereikbaar met de auto via verschillende invalswegen. Deze wegen komen uit op de stadsring R12, vanwaar signalisatieborden je vlot naar de diverse parkings leiden. Vanaf de parkings leiden thematische wandelroutes je langs historische monumenten naar het autoluwe stadscentrum. Ze zijn aangeduid met informatieborden en -palen.

Het stadscentrum is autoluw tijdens bepaalde uren. Hierdoor rijden er minder auto’s en is het aangenaam kuieren. De parkings blijven wel permanent bereikbaar. Hier vind je een overzicht van de belangrijkste parkeermogelijkheden in en rond de Mechelse binnenstad.

Meer info: https://shoppenin.mechelen.be/

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s