Webshop in de kijker: Loveware shop – feministische seksshop

Loveware is een feministische seksshop, sinds 2008 in 2800 Mechelen. Lady boss. Drijvende krachten zijn eigenares Rebecca Verreth en seksblogger Ruud Poppe. Wij hebben in de winkel veel handwerk en unieke stuks (dildo’s en andere toys, kink) en verder producten van geselecteerde merken vaak Made in Europe, wat je van sekstoys en accessoires niet op het eerste gezicht zou denken.
Op onze online shopping events kan je kennismaken met een selectie van onze bestsellers en het volledige gamma Fun Factory en YESforLOV.

Hoe bent u op het idee gekomen om met Loveware shop te beginnen?

Als feministe wilde ik kennis over de vrouwelijke seksuele anatomie verspreiden en een progressieve manier om over seksualiteit te spreken gangbaar maken.
Wij staan voor een bewuste vorm van seksualiteit! Niet per sé méér of van moetens, maar wel zonder schaamte voor je keuzes. Gewapend met de nodige informatie. En voorzien van de juiste tools 😉

Waarom zou men voor uw producten of diensten moeten kiezen?

Unieke online private shopping events, rond thema’s die jij en je gasten leuk vinden. Als je organiseert krijg je cadeaus, kortingen, afhankelijk van de resultaten ook artikels aan halve prijs, en heel veel tips, advies en FUN samen met vriend(inn)en en toch discreet. Woon je in Mechelen of een van de deelgemeenten? Dan leveren wij je bestelling – voor 18u op de site besteld en voor zover in stock – nog dezelfde avond bij jou thuis af per fietskoerier, zonder bijkomende kosten!

Loveware Shop
Rebecca Verreth
Graaf Van Egmontstraat 20
2800 Mechelen
rebecca@loveware.be
0032(0)15348867
https://www.loveware.be/
https://www.facebook.com/lovewareshop
https://www.instagram.com/loveware_shop/

Uw Mechelse webshop -in de kijker? Registreer uw webshop hier.

Nog niet online? Verkoop online via www.mijnonlineshop.be

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.