Bij deze restaurants in Mechelen kan je eten bestellen tijdens de horeca-lockdown

“De horeca moet weer zijn deuren sluiten. Zo kan je niet meer op restaurant of café gaan. Toch willen we allemaal ons steentje bijdragen om onze favoriete plekjes in leven te houden. Dit kunnen we doen door eten en/of pakketen af te halen bij onze favoriete plekjes. Hieronder vind je een overzicht van horecazaken in Mechelen die gerechten en/of pakketen voor take-out aanbieden.” – Blog door Amelie

Writings by Amelie

De horeca moet weer zijn deuren sluiten. Zo kan je niet meer op restaurant of café gaan. Toch willen we allemaal ons steentje bijdragen om onze favoriete plekjes in leven te houden. Dit kunnen we doen door eten en/of pakketen af te halen bij onze favoriete plekjes. Hieronder vind je een overzicht van horecazaken in Mechelen die gerechten en/of pakketen voor take-out aanbieden.

Mechelen

  • Sasi Thai: Antwerpsesteenweg 54, 2800 Mechelen

Bij Sasi Thai biedt men Thaise gerechten aan om af te halen of leveren. Je krijgt 15% korting op je bestelling als je gaat afhalen. Meer info kan je hier op de website of hier op de Facebookpagina vinden.

  • La Terrazza: Auwegemstraat 36, 2800 Mechelen

Bij La Terrazza kan je nog steeds pizza’s en andere gerechten bestellen om af te halen. Dit kan van 17u00 tot 21u00. Meer info vind je hier op hun site.

  • Chez Eline: Auwegemvaart 15…

View original post 2.656 woorden meer

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.