Winkel in de kijker: Wildflowers Mechelen

Wildflowers Mechelen is gespecialiseerd in droogbloemen, dus je kan bij hen terecht voor op maat gemaakte droogboeketten, droogkransen, haarkransen, DIY-pakketjes, hippe plantjes en trendy juwelen. Wildflowers Mechelen heeft ook dagdagelijks een aantal verse plukboeketjes beschikbaar. Ze kunnen bovendien ook bloemen voorzien (zowel verse bloemen als droogbloemen) voor restaurants, winkel-etalages, en evenementen,zoals huwelijken, communies en begrafenissen. En ze hebben uiteraard ook een webshop, en leveren vanaf een bedrag van 30 euro via bpost naar heel Belgie. Bovendien is de verzending gratis voor Mechelaars.

Hoe bent u op het idee gekomen om met Wildflowers Mechelen te beginnen?
Na een professionele carrière van meer dan 12 jaar in de bloemenwereld en de tiende verjaardag van mijn bloemenwinkel Anemone in Kampenhout, heb ik samen met mijn dochter besloten om een tweede vestiging te openen. Ik had namelijk nog een droom en het kriebelde. Ik droomde van een bloemenwinkeltje te openen in een stad, ergens op een mooi en gezellig plaatsje. En deze plaats heb ik gevonden in hartje Mechelen, in de Hallestraat, aan de zijkant van het Oude Stadhuis van Mechelen. We wilden weer iets met bloemen doen, maar net iets anders deze keer, met een focus op droogbloemen.

Waarom zou men voor uw producten of diensten moeten kiezen?
Wildflowers is een klein, knus en gezellig winkeltje waar dat je niet zomaar kan voorbijlopen zonder binnen te komen. We hebben een flowerbar waar dat de klanten zelf hun bloemetjes uit kunnen kiezen waarna we een op maat gemaakt boeket samenstellen dat perfect past bij hun interieur. Uiteraard, hebben we ook telkens reeds gemaakte droogboeketten en droogkransen, beschikbaar in onze winkel om zo mee te nemen. Bij Wildlowers ligt de focus op natuurlijk uitziende en klassevolle droogbloemencreaties.

Wildflowers Mechelen
Hallestraat 8
2800 Mechelen

Openingsuren:
dinsdag, woensdag, donderdag, vrijdag open van 13-18 uur
Zaterdag open van 9 – 18 uur.
Zondag en maandag gesloten.

Natascha Goovaerts
info@wildflowers.be
+32483818705

Webshop: https://www.wildflowers.be
Facebook: https://www.facebook.com/wildflowersmechelenInstagram
Instagram: https://www.instagram.com/wildflowersmechelen/

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.