Schoenen voor kapoenen in Mechelen

Ik fiets regelmatig door het centrum van Mechelen en wanneer er panden verbouwd worden, trekt dat altijd mijn aandacht. Opeens merkte ik op dat het kleine schoenwinkeltje Junior op de Steenweg er anders uitzag. De frisse vernieuwde look trok me aan om er binnen te stappen. Daar trof ik Nathalie aan, de nieuwe eigenares van de zaak.

Nathalie Spruyt (33 jaar), zeer enthousiaste mama van 2 dochters Nore en Lou, nam onlangs de winkel Junior over van Marleen. Na een grondige opfrissing van de winkel ging op 15 februari 2017 het nieuwe avontuur voor Nathalie van start.

“Voor mij startte het verhaal van Junior nog niet zo lang geleden, maar de winkel zelf bestaat al sinds september 1988. Mijn ouders zijn er altijd klant geweest en toen onze oudste dochter haar eerste schoentjes nodig had, was Junior de eerste winkel die in ons opkwam.”

Na een carrière van 10 jaar in de communicatiesector gooide Nathalie het roer volledig om. Ze neemt haar ervaring wel graag mee en ziet het als een extra troef.

“Ik ben altijd stiekem verliefd geweest op dat winkeltje en droomde ervan om er ooit zelf in te kunnen staan. Op een dag trok ik mijn stoute schoenen aan en vroeg ik op de man af aan Marleen of ze al opvolging had.”

Nathalie gelooft steevast in het persoonlijke contact. Op die manier kan ze veel beter inspelen op de noden van haar klanten, want een kinderschoen moet je passen! Alle voetjes zijn immers anders. En dat merk je ook als je Nathalie bezig ziet met haar klanten, vol enthousiasme en liefde.

“Marleen heeft haar zaak gedurende 28 jaren met veel passie en toewijding uitgebaat en dat ga ik nu met evenveel goesting verderzetten. Samen met de ouders ga ik graag op zoek naar de perfecte schoen voor hun kapoen.”

Junior
Schoenen voor kapoenen
Steenweg 5
2800 Mechelen
http://schoenenvoorkapoenen.be/

Auteur en Foto’s: Stijn Bevernage

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.