Webshop de kijker: Sunkissed Flowers – Bloemen, planten en decoratie

In mijn boutique verkoop ik bloemen, planten en decoratie. Voor huwelijken en events zorg ik voor de florale toets.

Hoe bent u op het idee gekomen om met Sunkissed Flowers te beginnen?

Drie jaar lang stond ik in het onderwijs als leerkracht in het eerste leerjaar. Deze job deed ik met hart en ziel, tot mijn leven een onverwachte wending nam en ik in een zware depressie geraakte. Maandenlang zat ik enorm diep en liep ik constant tegen mijn eigen grenzen aan. Ik zocht naar manieren om hiertegen te vechten maar weinig bleek echt te helpen. Tot ik van mijn jobcoach mijn vijf droomjobs mocht opschrijven: werken met bloemen stond plots op nummer 1.

Altijd hield ik al van bloemen, kleuren, geuren en van creatief bezig zijn. Maar wie had durven dromen dat ik hier ooit mijn job van zou kunnen maken? Ik kreeg de opdracht een florist(e) te interviewen en niet veel later maakte ik zo zonder enige scholing mijn eerste boeket.

Ik ging naar workshops en naar activiteiten en vond via deze weg opnieuw geluk in het leven. Ik besliste om geen klassieke opleiding te volgen, wel bekeek ik veel online kanalen en tutorials waar bloemisten de kneepjes van hun vak lieten zien.

Op een moment besliste ik dat ik mijn carrière in het onderwijs wilde stopzetten en dat ik van mijn passie voor bloemen mijn beroep wilde maken. Zo werd ik plots zelfstandige eigenares van de zaak “Sunkissed Flowers”.

De “sun” slaat op het licht dat eindelijk kwam na een zeer donkere periode. “Kissed” slaat dan weer op mijn lieflijke en romantische stijl die me toch wel stilaan is gaan typeren.

Waarom zou men voor uw producten of diensten moeten kiezen?

Persoonlijke en zachte aanpak waarbij de wensen van de klant en het contact dat we met elkaar hebben voorop staan.

Sunkissed Flowers
Lise Duchateau
liseduchateau@gmail.com
+32484820870
https://www.sunkissedflowers.be/webshop
https://www.facebook.com/sunkissed.flowers
https://www.instagram.com/sunkissed.flowers

Uw Mechelse webshop -in de kijker? Registreer uw webshop hier.

Nog niet online? Verkoop online via www.mijnonlineshop.be

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.