RoomForStyle

Nieuw! RoomForStyle, fashion voor modebewuste dames

Na de succesvolle pop-up store heeft eigenares Annick Room beslist om zich definitief te vestigen in de Mechelse binnenstad met RoomForStyle.  Annick ruilde haar vast werk in voor haar droom: dagelijks met mode bezig kunnen zijn.

Annick koos bewust voor Mechelen, want zo zegt ze, het is een gezellige stad geworden in vergelijking met vroeger.  Met de collega’s kwam ze al vaker shoppen bij o.a. Nathalie Shoes om daarna een gezellig terrasje te doen bij Beans Bar, Le Pain Quotidien of Bistro Victoria.

Al enige tijd runde Annick een webshop en deed ze thuisverkoop met haar mode collecties. In september en oktober van 2014 kreeg ze de kans om via het project Mest haar webshop om te zetten tot een pop-up store. Ze kreeg, naar eigen zeggen, zeer veel positieve reacties op haar collecties die ze vooral uitkiest voor modebewuste dames die eens iets anders willen.

Op vrijdag 13/02, zaterdag 14/02 en zondag 15/02 houdt Annick haar officieel openingsweekend. Je kan de winkel ontdekken met een glaasje bubbels en bezoekers kunnen maar liefst vier RoomForStyle cadeaubonnen winnen van 25 euro. Iedereen is welkom!

RoomForStyle
Guldenstraat 3
www.roomforstyle.be
facebook.com/RoomForStyle

OPENINGSWEEKEND
Vrijdag 13/02/2015 van 10u30 tot 20u00
Zaterdag 14/02/2015 van 10u30 tot 18u00
Zondag 15/02/2015 van 10u30 tot 13u00

RoomForStyle

 RoomForStyle RoomForStyle RoomForStyle RoomForStyle RoomForStyleRoomForStyle

Een gedachte over “Nieuw! RoomForStyle, fashion voor modebewuste dames

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.