Loveware Shop & Homeparties

Loveware: Mechelen in de ban van Fifty Shades of Grey

Als je het boek niet hebt gelezen, ben je waarschijnlijk in alle nieuwsgierigheid naar de film Fifty Shades of Grey gaan kijken. Hoe kan het ook anders, want in heel Mechelen en Vlaanderen waren voor het eerst alle zalen volledig uitverkocht. Volgens de Vlaamse filmrecensenten was het vooral “zaaddodend saai”, maar daar denkt Rebecca Verreth, zaakvoerster van de erotische winkel Loveware in Mechelen, helemaal anders over.

“Toen een jaar geleden het boek Fifty Shades of Grey uitkwam waren literatuur recensenten ook niet mals met hun beoordelingen. Nochtans was het boek in een mum van tijd uitverkocht en konden de meeste vrouwen in Vlaanderen er niet over zwijgen.  De film is echt een trouwe verfilming van het boek.”

Dankzij Fifty Shades of Grey merkt ze wel een verschuiving in de interesse naar BDSM. “Vroeger experimenteerden mensen er enkel thuis mee, wat soms wel tot penibele situaties kon leiden. Koppels zochten dan bijvoorbeeld via internet op hoe je iemand moest knopen. Het is al meermaals voorgevallen dat de brandweer werd opgeroepen voor een BDSM-probleempje. Leg dat dan maar eens uit aan de buren.” (knipoogt) “Nu durft men er wel al opener over praten. Zo is de interesse in onze Loveware BDSM workshops en toys gestegen en zien we een groei van 500% in onze verkoop van Ben Wa Ballen.”

Wie meer wil weten over die zogenoemde Ben Wa Ballen en andere erotische speeltjes moet beslist eens een bezoekje brengen in de meest gezellige erotische winkel op deze aardbol en als Mechelaar mag je hier terecht fier op zijn. Loveware is een toonaangevende naam binnen de erotische industrie in Vlaanderen. Haar succes heeft ze vooral te danken aan haar alternatieve visie op de verkoop van erotische producten en workshops.

“Met Loveware kies ik geen producten met de hoogste winstmarge, maar kies ik voor kwaliteitsvolle sekstoys van onder andere de merken Je Joue, We-Vibe en Fun Factory, maar ook handgemaakte producten van Stefanie Dör, BS is Nice en Njoy. Ten eerste werken deze producten correct en veilig en ten tweede zijn ze ook nog eens designvol en aangenaam om naar te kijken. Zo test ik zelf of één van mijn consulentes  steeds elk product dat hier verkocht wordt. Eén van de producenten kampte onlangs met connectieproblemen tussen hun Ben Wa Bal en een app voor smartphones. Gelukkig hebben ze dit verbeterd op basis van onze feedback.”

Loveware breidt binnenkort ook uit. Rebecca is op zoek naar een grotere locatie waarin ze zowel haar producten kan verkopen als consultaties, lezingen en workshops houden. Ze wil wel in Mechelen blijven, want hier liggen haar roots. Ze houdt teveel van deze gezellige stad en al haar lekkernijen. Zaken zoals Unwined, Schockaert en de Meatery zou ze niet meer kunnen missen.

Loveware Shop & Homeparties
Bruulgalerij
Bruul 79
Shoppingcenter
www.loveware.be
www.facebook.com/lovewareshop

OPENINGSUREN
Dinsdag tot en met Zaterdag van 11.00u tot 18.00u doorlopend

 Loveware Shop & Homeparties Loveware Shop & HomepartiesLoveware Shop & Homeparties Loveware Shop & Homeparties Loveware Shop & Homeparties Loveware Shop & Homeparties Loveware Shop & Homeparties

Een gedachte over “Loveware: Mechelen in de ban van Fifty Shades of Grey

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.