Sjolaa Mechelen

Sjolaa: Mechelse chocolade verovert de wereld

Eind 2014 startte Katrien en Johan de online webshop greatbelgianchocolate.com als aanvulling op hun ambachtelijke chocoladewinkel Sjolaa in Mechelen. Hoewel veel mensen nog vrij sceptisch staan tegenover het online aankopen van voedingswaren, veroveren zij met greatbelgianchocolate.com de wereld.

Katrien en Johan zijn het voorbeeld van ware liefde. Hoe kan het ook anders als je samen een ambachtelijke chocoladewinkel in Mechelen begint. Ze slagen er in om een bloeiende zaak te runnen en toch voldoende tijd vrij te maken voor zichzelf en hun twee dochters. In hun vrije tijd kan je ze wel eens tegenkomen bij La Vigna of Nino’s.

“De winkel en atelier zijn gelegen aan ons huis. Hierdoor zijn we er in principe altijd voor onze kinderen. Als we ’s avonds een workshop houden, dan stop ik de kinderen tijdens de workshop in bed. Sommige deelnemers merken niet eens dat ik 5 minuten weg ben geweest.”, zegt Katrien.

Bij Sjolaa kan je, buiten de typische Mechelse Maantjes en de bierpralines met Mechels bier, ook terecht voor een zeer uitgebreid assortiment aan pralines, chocoladefiguren, paaseieren en met foto bedrukte chocolade.

“Ondanks de sceptische houding van het online voedingsmiddelen kopen, zijn we er van overtuigd dat onze webshop greatbelgianchocolate.com een meerwaarde kan betekenen voor onze zaak. Er zijn bijvoorbeeld veel Belgen in het buitenland die toch eens een lekkere praline willen eten. Of buitenlanders die bij ons workshops zijn komen volgen kunnen nu zonder probleem genieten van onze chocolade. Deze buitenlanders, maar ook Belgen, vinden ons via TripAdvisor. Daar staan wij met onze chocoladeworkshops stip op nummer één in de lijst van attracties in Mechelen. Zelfs Planckendael, Technopolis en andere bekenden staan onder ons.”

Zo verstuurden Katrien en Johan al smaakunieke pralines aan Amerika, UK, Zweden, Ierland, Nieuw-Zeeland, New York, Nederland en natuurlijk niet te vergeten binnen België.

Wil je ook eens een leuke workshop volgen of cadeau geven of van hun lekkere chocolade proeven, dan kan je vanaf nu ook terecht op www.greatbelgianchocolate.com

Sjolaa
Geerdegemvaart 137
2800 Mechelen
015/34.74.04
info@sjolaa.be
www.sjolaa.be

OPENINGSUREN
WOE-VRIJ van 10u tot 18u30
ZA van 10u – 18u

Sjolaa Mechelen Sjolaa Mechelen Sjolaa Mechelen Sjolaa Mechelen Sjolaa Mechelen Sjolaa Mechelen Sjolaa Mechelen Sjolaa Mechelen

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.