Bugs and Bees

Nieuw in Mechelen! Bugs and Bees kinderschoenen

Terwijl de verkoop van schoenen door online aanbieders steeds moeilijker wordt, beslist Nathalie Grieve om in Mechelen een nieuwe kinderschoenenwinkel te openen. Van zodra je in haar mooi ingerichte winkel “Bugs and Bees” binnenstapt voel je al de gezellige sfeer het aangename karakter van haar schoenenwinkel en kinderen weten onmiddellijk de weg te vinden naar de speelhoek.

Nathalie komt oorspronkelijk uit Gent. Ze verhuisde met haar man naar Mechelen voor haar toenmalig werk. Eind vorig jaar ruilde ze haar directiefunctie in om haar echte droom na te jagen en ondanks de mogelijkheid om terug naar Gent te verhuizen, bleef ze toch liever met haar nieuwe zaak Bugs and Bees in Mechelen.

“Mechelen is echt een leuke stad. Ook al ligt nu de Bruul open, ik geloof in de toekomst die deze stad te bieden heeft. Ik hou er ook van dat alles kortbij is. Je hoeft nooit ver te gaan als je iets nodig hebt. Vandaar ook mijn keuze om in Mechelen te blijven met mijn winkel.”

“Het is heel belangrijk dat ouders correct advies krijgen bij de aankoop van een schoen. Als ouder van 3 kinderen kan ik daar zeker over meespreken. Ik verkoop in mijn schoenenwinkel dus enkel kwalitatieve schoenen. Zo heb ik een reeks lederen sandalen waar je nog zeer gemakkelijk een steunzool kan in steken en heb ik een mooi aanbod van schoenen waar je de zool makkelijk kan vervangen door steunzolen.”

Je hoort het dus. De schoenen bij Bugs and bees zijn er voor elk type voet van maat 18 tot maat 41. Je kan er terecht voor o.a. de merken Maá, Paul Smith Junior, Nathalie Verlinden, Louisa & Ernesto, Gallucci, GGDB, en veel meer!

Bugs and Bees
Shoes for little creatures
Ijzerenleen 65
2800 Mechelen
www.bugsandbees.be
facebook.com/pages/Bugs-and-Bees/724069377648744

OPENINGSUREN
MA – WO: 10u -18u
VRI – ZA: 10u – 18u

Bugs and Bees Bugs and Bees Bugs and Bees Bugs and Bees Bugs and Bees Bugs and Bees

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.