Zahia Mechelen

Nieuw! Bij Zahia Mechelen maak je zelf de mooiste juwelen

Na Antwerpen, Gent, Brugge en Leuven krijgt nu ook Mechelen een Zahia winkel dankzij Tine Vanseuningen. Als 27-jarige investeerde ze al haar spaargeld in deze franchising.

“Ik heb Zahia leren kennen in mijn studentenperiode in Antwerpen. Ik was er onmiddellijk verzot op. Gezien ik zelf van Mechelen ben en Zahia op zoek was naar een franchisenemer was ik onmiddellijk verkocht. Ik wou absoluut in de hippe Onze-Lieve-Vrouwestraat gevestigd zijn. Mechelen ontbrak namelijk nog een leuk adresje waar je kwalitatief materiaal kan aankopen om zelf juwelen te maken. Wij verkopen onder andere echte halfedelstenen, zilver, swarovski en Tsjechisch en Muranoglas in alle mogelijke kleuren.”

Bij Zahia blijft het echter niet bij de aankoop van je materiaal. Zo organiseert Tine tal van workshops waar je leert hoe je deze materialen kan gebruiken. Daarna is het aan jou om er zelf een uniek juweel mee te maken of je maakt één van de talrijk gepresenteerde voorbeelden na.

Dat Tine weet waarover ze spreekt staat vast. Ze heeft eerst maanden intensieve opleidingen moeten volgen om alle producten en technieken te leren en ze heeft zelf al vele workshop moeten geven in haar opleiding tot Zahia uitbaatster.

“Tijdens onze workshops juwelen maken leer je eerst de techniek. Daarna ben je vrij om te maken wat je zelf wil met materiaal naar keuze. Iedereen heeft dus de mogelijkheid om een uniek juweel te maken. Er zijn tal van technieken die behandeld worden zoals basis juwelen maken, oorringen maken, parels knopen, ponsen, letters plooien, enz… Onze mama-dochter workshops en vrijgezellen workshops zijn ook heel populair. Bij vrijgezellen workshops betaalt de bruid geen inschrijvingsgeld en wordt er cava en een goodiebag voorzien.”

Uiteraard ben je altijd welkom voor advies rond de aangekochte producten of kan je steeds binnenstappen om ter plaatse een juweeltje te maken.

Zahia Mechelen gaat officieel open op ZATERDAG 7 MAART. Er zijn fantastische goodie-bags voor de eerste 100 klanten. Goodie-bags met echt Murano-glas, met échte Swarovski, met echte vintage-kralen… Tine verwacht je dus met een hapje en een drankje vanaf 10 uur! Tot zaterdag!

Zahia Mechelen
Shopmanager: Tine Vanseuningen
Onze-Lieve-Vrouwestraat 72
2800 Mechelen
tine@zahia.be
015/63 36 18

OPENINGSUREN
DI-VR van 10u30 tot 18u00
ZA van 10u00 – 18u00

Zahia Mechelen Zahia Mechelen Zahia Mechelen Zahia Mechelen Zahia Mechelen Zahia Mechelen Zahia Mechelen Zahia Mechelen Zahia Mechelen Zahia Mechelen Zahia Mechelen

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.