Carte Blanche Mechelen

Geef je styliste eens “Carte Blanche”

Heb jij ooit al eens iets gekocht dat nadien resoluut in de kast belandt en dan nog het liefst met het originele prijskaartje eraan? Dit behoort vanaf nu in Mechelen tot het verleden dankzij Natacha van Carte Blanche.

Het concept van Carte Blanche is wel één van de meest unieke in Mechelen en omstreken. Elke vrouw kent het wel, je koopt impulsief een kledingstuk waarvan je denkt… dat kan ik best combineren met iets uit mijn garderobe. Blijkt dan toch niet het geval te zijn en zo belandt je nieuwe kledingstuk vaak met het prijskaartje er nog aan tussen de andere kleding zonder het maar éénmaal te dragen!

Heb je ook z’n kledingstuk stap hiermee dan zeker eens bij Carte Blanche binnen. Natacha zoekt samen met jou naar de juiste combinatie uit haar nieuwe collectie van merkkleding. Indien nodig vult ze dit aan met een leuk accessoire zoals een bijpassende sjaal of juweeltje. Ook het kledingstuk “oppimpen” m.a.w. bewerken behoort tot de mogelijkheid om tot een perfect resultaat te komen dat je veel en graag zal dragen. Natacha haar motto: “Er mag niets in de kast blijven hangen!

“Ik vind het enorm jammer dat dames een kledingstuk aankopen dat nadien zonder pardon in de kast belandt omdat deze onder impuls aangekocht is. Veel vrouwen kampen met dit probleem en soms puilt hun kast uit met kledij die ze nooit meer zullen dragen. En niet omdat het te klein of te groot is, maar wel omdat het net niet past bij de kledij die ze reeds in de kast hebben hangen. Daar wil ik verandering in brengen!”

Je kent het allemaal wel. Je koopt een blouse of een kleedje omdat je dacht dat het wel mooi zou passen met dat ene stuk dat nog in de kast hangt. Kom je thuis en blijkt dat het uiteindelijk toch niet bij elkaar past zoals je in gedachten had in de winkel.  Heb je dit vaak voor, breng dan zeker eens een bezoekje bij Carte Blanche.

De meeste van mijn klanten geven me carte blanche, vandaar ook de naam van mijn winkel. Tijdens mijn eerste job als tiener in de fashion industrie droomde ik al om mijn eigen zaak te openen, maar mijn passie voor dans zorgde ervoor dat ik dit nu pas heb kunnen realiseren. Als professionele dans en fitness instructrice moest ik vaak reizen. Mechelen was voor mij de ideale stad om te wonen, dichtbij Brussel en Brussels Airport en Antwerpen, maar dan veel cooler, hipper en gezelliger!”

Uiteindelijk heeft Natacha haar danscarrière vaarwel gezegd om haar tweede droom te verwezenlijken en een boetiek te openen in Mechelen van waaruit ze ook stijl- en kledingadvies geeft.

Carte Blanche
Geitestraat 14
2800 Mechelen
Tel: 0478 774 111
http://www.boetiekcarteblanche.be

OPENINGSUREN
Ma: gesloten
Di-vrij: 12u-18u
Zat: 10u-18u

Carte Blanche Mechelen Carte Blanche Mechelen Carte Blanche Mechelen Carte Blanche Mechelen Carte Blanche Mechelen Carte Blanche MechelenCarte Blanche Mechelen

2 gedachtes over “Geef je styliste eens “Carte Blanche”

  1. Vanderlinden Patricia zegt:

    Een top boetiek met een uniek concept…. schitterende collectie…. wat nog…. awel…. dit verdient een omweg !!! 🙂

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.