My Ex Boyfriend opent een concept store in Mechelen

De vintage webshop ‘My Ex Boyfriend’ leeft al enkele jaren online en waagt zich nu aan een nieuwe uitdaging. Op 22 april openen Kat Vereeken en Benjamin Mattelé de deuren van hun gloednieuwe tijdelijke concept store in Mechelen. Wil je jouw interieur een nieuwe toets geven? Kom dan zeker eens snuisteren tussen de vintage meubels en de uitgebreide collectie lifestyle accessoires!

My Ex Boyfriend ontstond in de schoot van Kat Vereeken & Benjamin Mattelé. Zij bundelden in de zomer van 2013 hun passie en brachten de vintage webshop My Ex Boyfriend ter wereld. De webshop biedt voornamelijk vintage meubels uit de tweede helft van de 20ste eeuw aan. Daarnaast kan je er ook Scandinavisch getinte interieur accessoires en een uitgebreide collectie lifestyle accessoires vinden.

De betekenis achter de naam ‘My Ex Boyfriend’ is eigenlijk erg logisch. Vintage is als een ex-vriendje. Waarom? Wel, een ex-vriendje is iemand die je ooit hebt liefgehad. Na een tijd was de liefde echter over en zette je een punt achter de relatie. Dat ex-vriendje gaat verder en maakt later een andere vrouw gelukkig. Een relatie met een meubelstuk verloopt parallel met een echte relatie. Net daarom zijn vintage stukken net als ex-vriendjes.

My Ex Boyfriend viert binnenkort z’n tweede verjaardag. Een gloednieuwe winkel is een logische volgende stap op hun online succesverhaal. Online werden inspiratievolle hoofdstukken geschreven, maar nu werd het tijd om van achter het (beeldschone) bureau uit te komen en glunderend achter de toonbank te kruipen. Je zal Kat en Ben iedere week van 22 april tot 31 december in hun winkel kunnen terugvinden. Natuurlijk zal het hele assortiment nog steeds online beschikbaar zijn voor alle klanten die niet naar Mechelen kunnen afzakken.

My Ex Boyfriend
Onder den Toren 8
0472 68 50 21
www.myexboyfriend.info

OPENINGSUREN:
Woensdag 13-18 uur
Don, vrij, zat 10-18 uur

Bron: http://www.shoppeninmechelen.be/nieuws/my-ex-boyfriend-opent-een-concept-store-mechelen

My Ex Boyfriend
My Ex Boyfriend
My Ex BoyfriendMy Ex Boyfriend

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.