Thomas More Mechelen

Studenten Thomas More op zoek naar Hipste Adresjes Mechelen

De komende weken gaan de 100 eerstejaarsstudenten Journalistiek van de hogeschool Thomas More in Mechelen op zoek naar 100 hipste adresjes in Mechelen. De allerbeste artikels publiceren we op onze blog.

Sandra Busselot, docent Grafische Vormgeving aan Thomas More: “Als je kiest voor Journalistiek, leer je de wereld te ontdekken en zelf nieuws te maken. Onze hogeschool creëerde een omgeving waarbij studenten continu gebruik kunnen maken van redactieruimtes, professionele opname- en montageapparatuur en goed uitgeruste televisie- en radiostudio’s. Bovendien werken ze vaak samen met professionele mediabedrijven. ”

De voorbije weken gingen de studenten ijverig op zoek naar een hip adresje dat binnen hun gekozen jaarthema valt.  “De opdracht van De Hipste Adresjes is een leuk alternatief om de stad Mechelen beter te leren kennen. Onze studenten komen uit heel Vlaanderen. Het is dus interessant voor hen om te ontdekken wat hun studentenomgeving aanbiedt. En mooi meegenomen: ze leren hoe ze een goed interview moeten afnemen, hoe ze een journalistieke blogtekst moeten schrijven en hoe ze aantrekkelijke foto’s moeten maken.”

Hou dus zeker de Hipste Adresjes van Mechelen in het oog en misschien ontdek je zelf nog eens een nieuw hip adresje.

Thomas More
Communicatiemanagement en Journalistiek
Campus De Ham
Raghenoplein 21 bis
2800 Mechelen
www.thomasmore.be
www.facebook.com/Journalistiek.ThomasMoreBE

Thomas More Mechelen Thomas More Mechelen Thomas More MechelenThomas More Mechelen

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.