Bloemen Louis Mechelen

Bloemen Louis Mechelen overgenomen door creatieve dertiger

Sinds begin juli 2015 werd Bloemen Louis in Mechelen overgenomen door Jan Claes. Als jonge dertiger stapt hij de nieuwe wereld van het ondernemen in. Met de steun van zijn vrouw Stéphanie De Wit houdt niets hem nog tegen. “Ik vind het super om een eigen zaak in Mechelen te kunnen beginnen. Mechelen gaat echt de goeie richting uit.”

Jan heeft altijd al een voorliefde gehad voor creatief tuinieren. Creatief bezig zijn met bloemen en planten zit er al van jongs af in. “Mijn grootouders hebben er wel iets mee te maken. Zij werkten ook graag in de tuin en dan ging ik vaak meehelpen als jonge gast.” Door de overname van Bloemen Louis kan Jan zijn passie en creativiteit delen in de bloemstukken die hij voor al zijn Mechelse klanten kan maken.

“Toen er sprake was van de eventuele overname van de bloemenzaak in Mechelen ben ik onmiddellijk avondschool florist gaan volgen. Ik kende wel al heel veel van bloemen en planten, maar ik wou toch zeker spelen, want florist is toch nog net iets anders dan in de tuin werken. De winkel heb ik moderner en strakker gemaakt zodat het een jong publiek kan aantrekken en ik probeer er toch wat van mijn eigen persoonlijkheid in te betrekken door het zot, plezant en kleurrijk aan te pakken.”

Jan gaat tweemaal per week in de zeer vroeger uurtjes (om 4u30 start de veiling in Brussel) naar de bloemenveiling om voor zijn zaak de beste en mooiste bloemen te kunnen aankopen. “Ik doe dit graag zelf omdat ik dan zeker ben dat het transport van de bloemen zo kort mogelijk wordt gehouden. Als je ze inkoopt, dan zijn ze meestal langer onderweg en dat is nadelig voor de versheid van de bloemen.”

En dat het wat “zotter” mag, bewijst hij al onmiddellijk met zijn moederdag-actie. Koop je een boeket bloemen voor jouw moeder en grootmoeder, dan kan je het boeket voor de schoonmoeder aan de helft van de prijs kopen.

Bloemen Louis
Graaf van Egmontstraat 8
2800 Mechelen
bloemen_louis@hotmail.com
015 41 12 46
www.bloemenlouis.be
Volg Bloemen Louis op Facebook

OPENINGSUREN
Ma, Di, Do, Vri en Za : 8u30 – 12u15 en 12u45 – 18u00
Wo : 8u30 – 14u00
Zondag gesloten
Feestdagen open

Bloemen Louis MechelenBloemen Louis MechelenBloemen Louis Mechelen Bloemen Louis Mechelen Bloemen Louis Mechelen Bloemen Louis Mechelen Bloemen Louis Mechelen Bloemen Louis Mechelen

Een gedachte over “Bloemen Louis Mechelen overgenomen door creatieve dertiger

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.