Flowernails

Nieuw in Mechelen: Flowernails

Sinds 2 maanden heeft Nicky de stap gezet naar een fysieke zaak in Bruulcenter Mechelen. Nicky, 29 jaar en mama van 4 kindjes runt reeds 4 jaar Flowernails van thuis uit. Haar fascinatie voor nagels maakt dat ze nu van haar hobby haar beroep heeft kunnen maken, een droom die werkelijkheid werd. “Voorheen werkte ik in de zorgsector en was de combinatie werk, privé haast niet te doen. Sinds de opstart van mijn zaak is dat allemaal verbeterd.”

Flowernails is gespecialiseerd in gelnagels en gelpolish en voor de voetjes heeft ze een fishspa staan. Daarnaast kan je er leuke accessoires vinden zoals halskettingen, armbandjes en andere juwelen.

De zaak in Bruulcenter te Mechelen is de tweede vestiging. Overdag kan je in Mechelen centrum terecht om je nagels te pimpen en ’s avonds en zondag kan je terecht in haar zaak te Keerbergen.

“Ik ben geen stilzitter. Ik kijk dan haast nooit TV en ben liever met mijn hobby/werk bezig. Vandaar dat ik dit ook ’s avonds en zondag in mijn zaak thuis uitoefen.” Je maakt best wel eerst een afspraak alvorens in Keerbergen langs te komen.

Nicky is altijd al gecharmeerd geweest door Mechelen. “Het is er aangenaam winkelen”, zegt ze zelf. “Mijn favoriet Hipste Adresje is Sister Bean op de vismarkt. Je kan er lekkere chocolademelk drinken ;-)”.

Flowernails
Bruulcenter Mechelen
Bruul 79 W9
2800 Mechelen
0496 66 28 71
015 65 88 01
www.flowernails.be
https://www.facebook.com/Flowernails-Mechelen-1627700687508695/?fref=ts

OPENINGSUREN
Di – Za: 10.00u – 17.00u
Ma – Za op afspraak: 9.00u – 18.00u
Zo- & feestdagen: gesloten

Copyright Foto’s: Flowernails

FlowernailsFlowernails Flowernails Flowernails Flowernails Flowernails Flowernails

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.