Barbarella

Weekend pop-up Barbarella combineert voor de tweede maal kwaliteitsvolle tweedehandskleding met stijladvies

Twee Mechelse madammen, Ellen De Taey en Valérie Vanderghote, slaan voor de tweede keer de handen in elkaar.  Gedurende het weekend van 27 februari houden ze voor twee volle dagen een kwaliteitsvolle tweedehands dameskledingwinkel open, met net dat ietsje meer. Voor deze tweede editie van Barbarella, met als thema lente- en zomerkledij, stelt Bart Diricx van Blops Communicatiemakers zijn sfeervol kantoor, in de Hanswijkstraat 33, ter beschikking van de twee dames. “Deze keer pakken we extra uit met een exclusieve workshop op vrijdagavond!”, zegt Ellen met blinkende oogjes.

Tweedehands is een duurzame manier van consumeren maar krijgt vaak nog een negatief label opgeplakt. “Door nog mooie en kwalitatief goede kleding aan te bieden en dat te combineren met persoonlijk stijladvies, willen we aantonen dat ‘modebewust zijn’ ook duurzaam kan zijn.” legt Valérie uit. “Als je weet welke kleuren en stijl jou doen stralen, behoedt jou dat voor miskopen. Dus ook in dat opzicht is deze unieke combinatie duurzaam.” De vorige editie van november vorig jaar smaakte naar meer. De reacties van de mensen, die zich hadden ingeschreven voor persoonlijk stijladvies, waren zó positief, dat er deze keer een versnelling hoger wordt geschakeld door heel het weekend te benutten.

Op zaterdag en zondag is de winkel doorlopend open van 10u tot 18u. “Om het geheel wat extra gezelligheid  te geven, houden onze wederhelften een BarBar open”, aldus Valérie. Hier kunnen wachtende mannen geparkeerd worden en smaakvol genieten van het shopgedrag van hun vrouwen. Naast de winkel werkt Barbarella ook met individuele afspraken. Zo krijg je, na inschrijving, gedurende een half uur persoonlijke begeleiding bij het vinden van een nieuwe outfit, rekening houdende met jouw ideale kleuren en stijl. Voor 19€ word je ontvangen met een glaasje bubbels en krijg je op een heel persoonlijke manier advies van Ellen De Taey. Hiervoor wordt een deel van de winkel afgescheiden, zodat Ellen intiem en gefocust tewerk kan gaan.

Om nog meer ‘bling bling’ te creëren, is er op vrijdagavond ook een exclusieve workshop waar je met maximaal 6 dames persoonlijk make-up advies krijgt in combinatie met stijladvies. En dit in avant-première van de winkel. “Vrijdag is echt de bedoeling een totaalbeleving te creëren voor de dames. Een gezellige avond uit, in een losse en ontspannen sfeer, vergezeld met bubbels. Vier uur op en top me-time dus!” verklaart Ellen.

Heb je zelf ook nog mooie kleren in je kast hangen die je niet meer draagt? Maar heb je geen tijd om ze zelf te verkopen? Selecteer de mooiste stuks eruit en Barbarella verkoopt ze voor jou. Hoe groter het aanbod, hoe effectiever de impact van dit initiatief.

Inschrijven kan via www.voorgrond.be/barbarella.
Kleding inleveren kan tot 22 februari op afspraak
bij Valérie – valerie@voorgrond.be – of bij Ellen – ellen.detaey@hotmail.com

Meer informatie kan verkregen worden bij Valérie Vanderghote op het nummer 0498/242.739.

Barbarella Barbarella Barbarella

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.