SCOOP Store Mechelen

SCOOP store, fysiek lanceerplatvorm voor designers en merken nu ook in Mechelen

In Antwerpen opende in 2014 de eerste SCOOP store. Het concept? Een fysiek verkoopplatform aanreiken aan nieuwe en/of relatief onbekende labels, zonder dat die er zelf aanwezig hoeven te zijn en dus hun tijd volop kunnen wijden aan hun creatieve exploten.

In oktober 2015 werd de tweede vestiging geopend.  Deze keer op dé winkelas Bruul in centrum Mechelen.

SCOOP store is géén pop-up. Wel integendeel. Al zullen de merken en producten regelmatig wisselen, de winkel zelf blijft. Het is het gedroomde platform voor jonge designers en nieuwe merken die vaak niet over de middelen beschikken zelf een verkooppunt te openen. SCOOP store biedt hierop een creatief antwoord: ruimte, organisatie en personeel worden door SCOOP store verzorgd, waardoor de designer zich niet zelf bezig hoeft te houden met de verkoop van zijn of haar producten.

SCOOP store is veel meer dan louter een verkoopplatform. Merkbekendheid en visibiliteit zijn voor opkomende merken erg belangrijk en wij  brengen dan ook graag het verhaal achter het label of het product. Zo beschouwen wij ons als ambassadeur voor uw label en maken gebruik van social media, influencers, bloggers etc.  om ervoor te zorgen dat anderen spreken over uw label! Jonge labels, beginnende designers en kunstenaars die (nog) niet over fysieke distributiepunten beschikken, kunnen bij SCOOP store hun producten te koop aanbieden voor een vast maandelijks bedrag en dit voor een minimumperiode van 6 maanden.

Ook voor de hedendaagse consument is SCOOP store een interessante nieuwe shoppingervaring. Je vindt er immers producten die je vaak nergens anders kan kopen en die soms ook uniek en/of op maat gemaakt zijn. Regelmatig zullen er ook labels bijkomen en andere verdwijnen omdat ze klaar zijn voor de volgende stap, waardoor er altijd wel wat nieuws te ontdekken valt. Daarnaast zorgt de creatieve omgeving en de diversiteit van het aanbod (kledij, kunst, elektro, juwelen, decoratie, speelgoed, design, accessoires,…) voor een uitzonderlijke beleving in het overigens imposante kader van een oud industrieel gebouw.

SCOOP store
Bruul 122
2800 Mechelen
www.scoopstore.be

SCOOP Store MechelenSCOOP Store Mechelen SCOOP Store Mechelen SCOOP Store Mechelen SCOOP Store Mechelen

Een gedachte over “SCOOP store, fysiek lanceerplatvorm voor designers en merken nu ook in Mechelen

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.