Laurences focacceria

Nieuw! Laurence geeft liefde met focaccia’s

Vorige week kreeg ik een leuk berichtje van Laurence.

Mijn naam is Laurence en ik ben net begonnen met mijn eigen bedrijfje, namelijk, FOCACCIA’S.
Ik lever deze ’s middags aan bedrijven en vanaf mei/juni komt er een foodtruck bij. Ik heb een caravannetje gekocht die helemaal verbouwd wordt zodat ik erin aan iedereen heerlijke focaccia’s kan verkopen.

En dit leek me meteen stof voor een nieuw blogje, want na het bekijken van haar website www.laurencesfocacceria.com was ik volledig verkocht! Dit leek me zo lekker, dat ik toch wel Mechelen van dit ideetje op de hoogte wou brengen.

Laurence (23 jaar) heeft steeds in de horeca gewerkt, maar de drang om iets zelfstandig te beginnen bleef groot. En dat blijkt toch in de genen te zitten, want ook haar ouders hebben een zelfstandige zaak.

We hebben iets voor de middag afgesproken en Laurence stapt binnen met haar grilletje en een plateau met 2 vers gemaakte focaccia’s in de hand. “Je kan ze koud opeten, maar ze zijn het lekkerst als je ze even kort grilt. Dit kan ik zelf komen doen binnen bedrijven die mij minstens een dagje ervoor reserveren voor de middag of je kan het zelf doen als je een grill hebt of als je die niet hebt, dan verkoop ik ook een grill-toestel.”

“Ik ga elk jaar op reis naar Italië samen met mijn zus. We trekken dan samen met de Vespa rond in Italië. Het is daar dat ik voor het eerst een echte focaccia heb gegeten. Terug in België aangekomen ben ik meteen op zoek gegaan naar iemand die op authentieke wijze het focaccia brood kan maken, want het echt focaccia brood heeft een zeer unieke smaak dat zelfs lekker is zonder beleg.”

En dat haar focaccia’s effectief lekker zijn, heb ik aan de lijve ondervonden. Nadat ze haar grilletje had opgezet en de eerste focaccia tussen de grill lag, kwam het water al in de mond. Luchtig en uniek van smaak, ideaal voor een alternatief voor een belegd broodje ’s middags tijdens de lunch. Een aanrader!

Tegen mei 2016 start Laurence met een foodtruck waar ze haar focaccia’s zal aanbieden op feesten en andere evenementen. We kijken er nu al naar uit!

Laurence Slaets
0495 88 53 53
www.laurencesfocacceria.com

Auteur: Stijn Bevernage
Foto’s: Laurence Slaets

Laurences focacceriaLaurences focacceria Laurences focacceria Laurences focacceria Laurences focacceria Laurences focacceria

Een gedachte over “Nieuw! Laurence geeft liefde met focaccia’s

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.