Sam's Haarsnijderij en Barbier

Sam gaat voor een nieuwe uitdaging als barbier

Het is een feit! Ik zal nooit een volumineuse baard kunnen groeien. Maar voor de mannen die dat wel kunnen, die kunnen vanaf zaterdag 9 april terecht bij Sam’s haarsnijderij en barbier.

Dat Sam een man van weinig woorden is, bleek al uit het eerste contact dat ik met hem had enkele dagen geleden om onze afspraak vast te leggen. Maar dit houdt hem niet tegen om voluit voor een eigen zaak te gaan als barbier. Integendeel!

“Ik werkte voordien als kapper in een gewone kapperszaak. Ik droomde er echter van om een eigen zaak te kunnen starten waarbij de focus op service en kwaliteit naar voor kan komen zoals ik het zelf in gedachten had. Mannen kunnen bij mij terecht voor een volledige ervaring in het haarsnijden.”

Sam Ceulemans (24 jaar) heeft naast een kappersopleiding ook een opleiding tot barbier gevolgd. “Ik bezorg mijn klanten een ervaring. Ze worden meer verwend dan bij een traditionele kapper. Mannen kunnen in een volledig ontspannen, maar toch mannelijk kader de nodige verzorging krijgen voor het haar.”

Het is dankzij Freedom Tattoo dat Sam zijn eigen zaak kan starten. De volledige infrastructuur bevindt zich in de tattooshop. “Ik bezie het als een win-win voor beide zaken. Ik heb voornamelijk een vrouwelijk cliënteel. 7 op 10 klanten die een tattoo laten zetten en 9 op 10 klanten die een piercing laten zetten zijn vrouwen. Op deze manier helpen we elkaar.”

Ik vroeg Sam wat hij zou doen met mijn haar (midlang, zwart, Aziatisch) en hij begint te lachen :-). “Ik zou er aan moeten beginnen, want haarknippen is net zoals een kunstwerk creëren.” Je kan dus gerust Sam volledig laten gaan of als je al perfect weet wat je wil, is dat ook zeker geen probleem.

Op zaterdag 9 april gaat Sam van start. Tijdens de opening kan je komen genieten van een gratis scheerbeurt. Hoewel je waarschijnlijk snel zal moeten zijn, want een plaatsje reserveren is die dag niet mogelijk. Op andere dagen werkt Sam het liefst op afspraak.

Ik ben zeer benieuwd naar de komende creaties van Sam. Voor wie al eens benieuwd is naar zijn vorige creaties, moet zeker eens een kijkje nemen op zijn facebook en instagram.

Veel succes Sam!

Foto’s en Auteur: Stijn Bevernage

Sam’s Haarsnijderij en Barbier
Freedom Tattoo
Onze-Lieve-Vrouwestraat 11
2800 Mechelen
https://www.facebook.com/Samhaarsnijderijenbarbier
https://www.instagram.com/sam.ceulemans/

Sam's Haarsnijderij en Barbier Sam's Haarsnijderij en Barbier Sam's Haarsnijderij en Barbier Sam's Haarsnijderij en Barbier Sam's Haarsnijderij en Barbier Sam's Haarsnijderij en Barbier

Een gedachte over “Sam gaat voor een nieuwe uitdaging als barbier

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.