Het verhaal van… Sister Bean en Broodbroeders

14060303_10210336310309777_1133579046_oVan sporten word je gelukkig, volgens Lien Robberechts. Dat gevoel wil ze graag overbrengen op anderen met haar Instagram en Blog die ondertussen toch al meer dan 2000 volgers heeft. “En het werkt ook als zelfmotivatie wanneer duizenden mensen meekijken naar uw sportprestaties.”

Hipste Adresjes Mechelen spotte in ieder geval een leuk dubbelinterview over Sister Bean en de Broodbroeders op haar Blog die we graag met jullie delen.

Auteur: Lien Robberechts

Elke keer als ik de Sister Bean binnen wandel, heb ik de neiging mijn voeten op tafel te leggen. Waarom? De gemoedelijke lichte sfeer zorgt ervoor dat ik me nergens in Mechelen stad zo thuis voel als in dit eerlijke eettentje. Dat heeft waarschijnlijk ook wel wat te maken met hun lokale huisgemaakte salades, taartjes en krokante boterhammen.. Dat brood halen ze trouwens bij Broodbroeders, een karaktervol broodatelier dat als geen ander met lokale tarwe en desem goochelt. Broers en zussen komen niet altijd overeen… maar in het geval van Sister Bean en Broodbroeders klikt het gewoon! Tijd voor een dubbelinterview met Lore Van Herp en Steven Van der Stichelen.

Lees het volledige dubbelinterview op de Blog van Lien Robberechts, Fit met Lien.

Bron: Het verhaal van… Sister Bean en Broodbroeders

dsc_0511

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.