PAULINE bijzondere handtassen en accessoires om van te genieten.

Voor mijn eerste post op de Hipste adresjes van Mechelen wil ik me even voorstellen. Ik ben Karin, prettig gestoorde fan van Mechelen met een groot hartje voor fotografie, schrijven en shoppen. Mijn eerste Hipste adresje is een bezoekje aan de lederwaren & accessoire winkel PAULINE.

dscf0163

PAULINE leather goods & accessories vind je in hartje Mechelen op de Korenmarkt 41 in een prachtig gemoderniseerd historisch pand. In de winkel zie je veel licht, veel wit en vooral veel handtassen. Het klikt direct met Nancy en we hebben een heerlijk uurtje gepraat over handtassen, haar zaak, Mechelen en fotografie. 🙂

De winkel heeft de naam van één van haar grootmoeders meegekregen. Nancy vertelt je graag meer over hoe ze hiertoe is gekomen. De zaak heeft ze ingericht in samenwerking met een interieurarchitecte. Je merkt meteen een mooi evenwicht tussen hedendaagse en historische elementen van het pand.
dscf0165
In elke hoek van de zaak schuilt Nancy’s persoonlijke ontdekkingsverhaal tijdens de verbouwingswerken: de antieke schouw, de witte ruwe muur,… Maar we zijn natuurlijk hier om te praten over de handtassen, kleine lederwaren en andere bijzondere accessoires zoals sjaals en juwelen.
Het opvolgen van de markt, trends en inkopen zijn de basis. De styling in de winkel, de promotie via sociale media is helemaal Nancy haar ding. Zoals het spreekwoord zegt: “Kies een job waarvan je houdt en je hoeft nooit één dag in je leven te werken”. ❤
Op zoek naar een nieuwe handtas, voor elke gelegenheid vind je er moois, en zie je door de bomen het bos niet meer, kom dan zeker eens langs bij PAULINE. Hier vinden klanten binnen het aanbod sneller een match dan een tinder swipe. Je vindt er niet de goedkoopste merken, wel bijzondere, unieke en stijlvolle collecties. Denk af en toe eens ik ben het waard.

Let ook op de discrete zwarte doosjes met de verfijnde, minimalistische juwelen van OLA Jewelry, in België ontworpen èn vervaardigd via een unieke 3D printtechnologie. Ik ben alvast fan!

Oh ja, mannen kunnen ook terecht bij PAULINE voor een portefeuille, sleuteletui of een praktische schoudertas, zakentas of …”Onlangs kwam er een man langs voor een kerstgeschenk, zijn vrouw was zo gecharmeerd door die handtas in de etalage …͟ Ik dacht bij mezelf: knap gezien van die dame, zelf ook eens proberen 😉

Mijn advies, spring er eens binnen, een warm onthaal & eerlijk advies verzekerd.

PAULINE leather goods & accessories
Korenmarkt 41
2800 Mechelen
www.facebook.com/paulinemechelen

Auteur en foto’s: Karin van het blog BlueTales

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.