Sneak.bar Mechelen

Is het een sneakershop of is het een bar? Het is SNEAK!

Wie heeft er al gehoord van “Sneakers in a bar“? Ken Merckx is er vast van overtuigd dat dit nieuw concept zal aanslaan, want zeg nu zelf… Een paar schoenen kopen wordt toch een pak relaxter met een heerlijke cappuccino of een frisse homemade limonade in de hand.

Het idee heeft Ken voor het eerst in Kopenhagen gezien. “We wilden zeker niet de zoveelste Scandinavisch getinte koffiebar openen, daar zijn de steden al van verzadigd. Een tof interieur, fijne muziek, lekkere koffie, weinig alledaagse drankjes en sneakers die je niet in elke grote winkelstraat vindt. Dàt zagen we wel zitten. We zijn sowieso grote fans van Berlijn, waar relaxe concepten ervoor zorgen dat winkelen voor iedereen een plezante bezigheid wordt. De Duitse hoofdstad heeft zeker ook haar hippe stempel gedrukt op SNEAK.”

Heel uitgebreid is het aanbod echter niet bij SNEAK, maar dit werd bewust gekozen. “We werken bewust samen met een beperkt aantal sneakerlabels: Clae, Fiamme, Supra, Woden, Born//Raised, 10IS. Labels die de trends volgen, maar tegelijk kwalitatief en betaalbaar blijven. Het aanbod aan sneakers is zo immens groot dat heel wat mensen door het bos de bomen niet meer zien. Samen met een gerenommeerde modejournaliste maken wij elk seizoen een selectie die de laatste trends volgt en tegelijk heel tijdloos is. ”

SNEAK kleurt zelf niet binnen de reguliere retail-lijntjes en het pand ligt dan ook bewust niet in de grote winkelstraat naast alle mega-merken. Toch is de locatie vlakbij de Vismarkt – waar Mechelaars al eens graag vertoeven ’s avonds – makkelijk te bereiken. Trouwens, wie op de Vismarkt iets gaat drinken, kan nog snel even via SNEAK passeren.

No stress, just sneak!

SNEAK
Adegemstraat 17
2800 Mechelen
015 21 10 01
www.sneak.bar
Facebook + Instagram: sneak2800
info@sneak.bar

OPENINGSUREN
di & za: 10 – 18u

Sneak.bar Mechelen Sneak.bar Mechelen Sneak.bar Mechelen Sneak.bar Mechelen Sneak.bar Mechelen Sneak.bar Mechelen

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.